Over PBCoach

Even voorstellen...

Het is een fijn gevoel...

als je weet dat de financiële zaken goed zijn geregeld en dat je misschien wel een beetje kunt sparen en als er eens iets stuk gaat dat je wat geld achter de hand hebt om het te vervangen. Dat geeft rust.
Geldzaken zijn soms erg ingewikkeld en om alles goed te laten verlopen is het belangrijk om dat goed te organiseren. Want niemand wil graag schulden.

PBCoach is onderdeel van een kleinschalige, professionele en persoonlijke organisatie die je hierbij kan helpen.

Hoe regel ik mijn geldzaken?
Welke regels gelden voor jou? Regelingen zijn vaak ingewikkeld. De Preventieve Budget Coach (PBC) kent alle regelingen en voorzieningen waar je mee te maken krijgt. De PBC kan je ondersteunen om je financiële gegevens overzichtelijk in beeld te krijgen.

Je geldzaken regel je zelf. Lukt dit niet (of niet helemaal goed)?
Dan biedt PBC hulp. Samen met jou kijken we naar je financiële situatie en de vaardigheden of hulp die nodig is. Als alle inkomsten en uitgaven duidelijk zijn, kan de PBC je leren een goede en overzichtelijke administratie te voeren.

PBCoach is een onderdeel van Zorg – NieuweStijl BV.
Wij helpen mensen met een bijzondere zorgvraag hun eigen keuzes te maken op sociaal terrein, voor school en werk, ondersteunt en stimuleert met als doel; zo zelfstandig mogelijk te leven. Zo worden problemen voorkomen en re-integratie gestimuleerd.

Wij werken zowel voor werkgevers als particuleren.
Voor vragen over tariefstelling of budgetcoaching op maat neem contact met ons op!